12 april 2019
15 min.
4 pers.

Een vrolijke tosti voor de paasdagen gemaakt van paasstol maak je zo!

De variaties in tosti’s vliegen ons om de oren. De traditionele ham-kaas tosti’s worden ingeruild voor appeltaartosti’s en tosti’s frikandel speciaal. Waarom dan ook niet een smaakvolle tosti’s voor de aankomende paasdagen? Deze tosti is gemaakt van paasstol en heeft een vulling van geitenkaas, walnoten en honing. Heerlijk, toch?

Pasen kan niet meer stuk met deze paasstoltosti!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de paasstoltosti:

  • Leg 4 plakken paasstol op een plank.
  • Beleg elke plak met een plak geitenkaas.
  • Hak de walnoten grof en verdeel deze over de 4 plakken paasstol.
  • Ris de blaadjes van de tijm en verdeel dit over de paasstol.
  • Drapeer over elke plak paasstol een eetlepel honing.
  • Dek de 4 plakken af met de resterende 4 sneden paasstol.
  • Zet de contactgrill aan.
  • Smeer de buitenzijde van de belegde paasstollen in met wat boter.
  • Leg twee belegde paasstollen onder de grill voor ± 5 minuten.
  • Herhaal dit met de andere twee belegde paasstollen.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Recept: cheesecake met paaseieren voor de paasdagen

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Wikimedia Commons, Breville USA fotomontage

Ingrediënten
  • 8 sneden paasstol
  • 150 gram geitenkaas, in plakken
  • 50 gram walnoten
  • 5 gram tijm
  • 4 eetlepels honing
  • Smeerboter