30 september 2021
Sanne

Op deze plek kom je alvast helemaal in de kerststemming

De echte kerstliefhebbers zijn alweer aan het aftellen. En dat is niet geheel onterecht, want over minder dan 90 dagen zitten we alweer aan het kerstdiner en pakken we cadeautjes uit naast de kerstboom. Voor iedereen die alvast in de stemming wil komen, hebben we het ultieme uitje gevonden: een kerst-high tea. 

Kerst-high tea

Een kerst-high tea is eigenlijk precies wat je ervan verwacht. Er staat een uitgebreid assortiment aan zoete en hartige hapjes op je te wachten, met natuurlijk een ruime keuze aan heerlijke thee. Dit alles vindt plaats in een ruimte vol met lichtjes, kerstversiering, kerstbomen en – natuurlijk – kerstmuziek. Oftewel, het ultieme kerstgevoel onder het genot van heerlijke hapjes en thee. En nee, je hoeft niet te wachten tot december, want je kunt in oktober al genieten van deze kerst-high tea.

Veel keuze

Wat kun je precies verwachten? In ieder geval heel veel keuze. De high tea is en een buffetvorm gegoten, dus je kunt zelf kiezen wat je lekker vindt. In de ochtend zullen er meer ontbijt specialiteiten op het menu staan, terwijl er ‘s middags juist meer warme borrelgerechtjes te vinden zijn. Denk aan hartige sandwiches, verse soepen, snacks, warme gerechtjes, gebak, cakejes, muffins, koekjes en andere zoetigheden. Voor ieder wat wils!

Waar moet je heen?

Ben jij helemaal enthousiast geworden van dit uitje? Dan wil je vast weten waar je heen moet. En dat is Intratuin Halsteren. Dit tuincentrum organiseert dit jaar de kerst-high tea, speciaal voor alle kerstliefhebbers. Een high tea kost €23,95 per persoon. Kinderen kunnen voor €14,95 al genieten van al het lekkers. Heb je iets te vieren? Dan heb je de optie om een flesje bubbels bij je high tea te bestellen.

De kerst-high tea van Intratuin Halsteren is vanaf 2 oktober al te boeken. Direct een plekje reserveren? Dat kan hier

 

Lees ook: Wait, what?! Een glas rode wijn staat gelijk aan een uur sporten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle, Intratuin Halsteren | Beeld: Pexels