30 september 2021
Sanne

Een droom voor alle kaasliefhebbers

Een hamburger is niet compleet zonder een portie kaas. Bij Burger King kunnen kaasliefhebbers nu helemaal hun hart ophalen, want zij komen met een heel speciale Whopper: de Quattro Cheese Whopper. Inderdaad, een burger met vier kazen.

Niet in Nederland

Gaat jouw kaashart al sneller kloppen van deze nieuwe Whopper? Dan vallen we ook maar meteen met de deur in huis. Deze burger is voorlopig nog niet in Nederland te krijgen. En om ‘m te proberen moet je een behoorlijke reis afleggen. Hij is deze maand namelijk alleen verkrijgbaar in Japan. Dus tenzij je een reisje naar Japan op de planning hebt staan deze maand, hebben wij niet zoveel aan deze lancering.

Vier kazen

De Quattro Cheese Whopper heeft dus, zoals de naam al zegt, vier kazen in zich. Edammer, Grana Pandano, Amerikaanse kaas en Cheddar (in sausvorm). Dat klinkt natuurlijk hemels, maar er zit ook een keerzijde aan dit alles: het aantal calorieën. Deze nieuwe Whopper bevat maar liefst 823 calorieën. Dat is behoorlijk cheaten, dus.

Afwachten

We kunnen ons voorstellen dat je deze burger nu heel graag wilt proberen. Helaas is hij dus nog niet op de Nederlandse markt te vinden. Maar wellicht gaat dat nog wel gebeuren. In Amerika is deze burger ook al eens als limited edition voorbijgekomen, misschien is Burger King Nederland wel de volgende. Voorlopig kunnen we daar alleen maar op hopen en wachten we rustig af. Fingers crossed! 

Ook lekker: Recept: gevuld plukbrood met gesmolten kaas en knoflook

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Favorflav | Beeld: Pexels