Madelon Pathuis
40 min.
8 pers.
Ingrediënten
  • 500 gram gehakt
  • 800 gram pastasaus naar keuze
  • 700 gram ravioli
  • 400 gram geraspte mozzarella
  • Basilicum

Voor wie geen zin heeft in te veel gedoe!

Lasagne is een van de heerlijkste pastagerechten uit de Italiaanse keuken. Erg snel is het maaltje echter niet in elkaar geflanst. Tenzij je een beetje vals speelt natuurlijk. Wij vertellen je hoe je de ravioli lasagna maakt!

Zo maak je de ravioli lasagne:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Bak het gehakt in een grote pan gaar, voor ongeveer 5 tot 7 minuten.
  • Pak een ovenschaal en vet deze in.
  • Voeg een derde van de spaghettisaus toe.
  • Leg hierop de helft van de ravioli, het gehakt en de kaas.
  • Herhaal dit voor nog een laag.
  • Top af met de overgebleven saus en kaas.
  • Zet de ovenschaal voor 4o tot 45 minuten in de oven en garneer met een blaadje basilicum.
  • Eet smakelijk!

 

Lees ook: Zoet en hartig: deze bananentosti wil je proeven

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Taste of Home | Beeld: Pexels