Koolhydraatarme recepten voor iedereen

Koolhydraatarm eten is een hele handige wijze om wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Recepten zoeken die zowel makkelijk als lekker zijn is alleen zo makkelijk nog niet. Daarom zetten we de acht lekkerste koolhydraatarme recepten voor je op een rij. Scheelt jou weer wat zoekwerk!

Welke ga jij proberen?

Koolhydraatarme pizza-ovenschotel

pizza-ovenschotel

Pizza is iets wat je toch best wel gaat missen in een koolhydraatarm dieet. Daarom is deze ovenschotel zo’n enorme uitkomst. Zo kun je toch genieten van je favoriete fastfood en krijg je niet de koolhydraten binnen die je zo probeert te vermijden.

Koolhydraatarme taco’s van tomaat

tomaat taco's

Zoek je een gerecht wat lekker is én er heel leuk uitziet op tafel? Deze taco’s zullen absoluut een hit worden. Een heerlijke tomaat gevuld met heerlijk Mexicaans eten. Nom!

Koolhydraatarme pizza met een bodem van iets anders dan bloemkool

koolhydraatarme pizza

Als je denkt aan een koolhydraatarme pizza, dan denk je vaak aan een bodem van bloemkool. Als je dus niet zo houdt van bloemkool, dan valt het helaas al af. Gelukkig kun je ook een lekkere pizzabodem maken van iets anders. Benieuwd wat dat is? Klik dan snel even op het plaatje!

Heerlijke, koolhydraatarme broccoli ovenschotel met maar drie ingrediënten!

Wil je even een goedkope maaltijd op tafel zetten? Kies vanavond dan voor deze lekkere broccoli ovenschotel! Met maar drie ingrediënten zet je voor een prikkie een makkelijke maaltijd op tafel. Psst… hij is ook nog een heel lekker!

Kijk voor nog vier heerlijke gerechten op de volgende pagina!

Pagina 1/2