Naomi

Deze kokosmakronen zijn super makkelijk en overheerlijk

Kokos is heerlijk! Deze kokosmakronen zijn super makkelijk te maken met maar twee ingrediënten. Als je zorgt dat deze twee altijd in de kast staan, weet je zeker dat je altijd een lekkere snack kan maken. Naast dat er maar twee ingrediënten nodig zijn voor deze zoete, hemelse koekjes zijn ze ook nog eens heel makkelijk te maken! Probeer het maar, je kan het vast niet bij één kokosmakroontje houden. Ze zijn zó lekker!

Wat heb je nodig?

  • 500 gram kokosrasp
  • 375 gram gecondenseerde melk, gezoet

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bedek een bakplaat met een vel bakpapier.
  • Meng de kokos met de gecondenseerde melk in een kom tot een geheel.
  • Maak dan kleine balletjes en leg die op de bakplaat. Eén bolletje is ongeveer één eetlepel kokosmengsel.
  • Bak de kokosmakronen in 10-12 minuten gaar in de oven.
  • Laat ze een paar minuutjes afkoelen en dan kunnen ze warm gegeten worden of in een trommel gestopt worden voor een later moment.

Eet smakelijk!

Bron: Once Upon a Chef | Beeld: videostill Mind Over Munch