5 + 25 min.
4 pers.

Een kipfilet met heerlijke vulling

Ben jij gek op kipfilet, maar toe aan iets nieuws? Kies dan eens voor een gevulde variant. Vandaag gaan we aan de slag met paprika, ui, kaas en een flinke hoeveelheid cajunkruiden. Deze kruiden maken de kip lekker pittig en geven een fijne smaak. Niet geheel onbelangrijk: het maaltje is ook nog eens binnen een handomdraai klaar. Wat wil je nog meer?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de gevulde kipfilets:

  • Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de paprika en ui voor ± 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd met een scherp mes de kipfilets open. Vul de kipfilets met het groentemengsel en strooi de geraspte kaas eroverheen.
  • Klap de kipfilets dicht en strooi de cajunkruiden eroverheen. Leg de kipfilets in een ovenschaal en breng nog extra op smaak met peper en zout.
  • Bak de kipfilets voor ± 25.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Chorizo halloumi-tosti

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill Delish

Ingrediënten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesneden
  • 2 paprika's (rood en groen), gesneden
  • Peper en zout naar smaak
  • 4 kipfilets
  • 125 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels cajunkruiden