Christel
10 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 4 eieren, gekookt
  • 1/2 avocado, geprakt
  • 1 theelepel wasabipasta
  • 1 theelepel citroensap
  • Snufje zout
  • 1/2 theelepel sesamzaadjes

Heerlijk als hapje in het weekend

In het weekend gunnen we onszelf altijd wat extra’s. We lunchen nog weleens buiten de deur en nemen de tijd om lekkere hapjes te bereiden. We maken graag gevulde eieren, maar experimenten daar ook nog weleens mee. Houd je van pittig? Dan moet je deze variant met wasabi en avocado eens uitproberen!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Wat moet je doen?

  • Snijd de eieren in de lengte doormidden en schep de eierdooiers eruit.
  • Doe de eierdooiers in een kommetje en voeg de avocado, wasabipasta, het citroensap en zout toe. Roer tot alles goed met elkaar is vermengd.
  • Doe het avocadomengsel in een spuitzak en spuit het in de eiwitten.
  • Garneer de eieren met wat sesamzaadjes.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Gevulde eieren met krab

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Family Spice | Beeld: Videostill