Ingrediënten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesneden
  • 2 tenen knoflook, gehakt
  • 450 gram rundergehakt
  • Peper en zout naar smaak
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 310 milliliter runderbouillon
  • 450 gram tomatensaus
  • 450 gram gepelde tomaten, gesneden
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 150 gram macaroni, ongekookt
  • 235 gram cheddarkaas
  • Verse peterselie (garnering)
09 oktober 2019
15 + 45 min.
6 pers.

Smaakvol, makkelijk en perfect voor de herfst!

Wanneer je niet in het bezit bent van een vaatwasser, dan hebben we je waarschijnlijk al gepakt met het eerste woord van de titel. Een eenpansgerecht zorgt namelijk voor bijna geen afwas, vergt maar weinig aandacht én is ontzettend smaakvol. Vandaag maken we een rundergoulash met macaroni. Wat ‘m extra lekker maakt? Dat er een flinke hoeveelheid kaas in zit. Hier ga jij iedereen blij mee maken! 

Ga jij dit vanavond maken?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de rundergoulash met macaroni:

  • Verwarm in een grote pan de olijfolie. Bak hierin voor ±5 minuten de ui glazig. Voeg vervolgens ook de knoflook toe en bak dit voor ±1 minuut mee.
  • Voeg het gehakt toe en bak tot het niet meer roze is. Giet het vocht uit de pan en zet terug op het vuur.
  • Voeg peper en zout toe naar smaak. Giet vervolgens de tomatensaus, gepelde tomaten, tomatenpuree, runderbouillon in de pan. Roer goed door.
  • Kruid het geheel met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder. Voeg vervolgens de ongekookte macaroni toe en roer het geheel goed door. Laat vervolgens voor 15 minuten koken.
  • Roer de cheddarkaas door de pan en top ‘m af met de verse peterselie.
  • Serveren maar!

Ook lekker: Knapperige bbq-spruitjes met bacon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesneden
  • 2 tenen knoflook, gehakt
  • 450 gram rundergehakt
  • Peper en zout naar smaak
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 310 milliliter runderbouillon
  • 450 gram tomatensaus
  • 450 gram gepelde tomaten, gesneden
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 150 gram macaroni, ongekookt
  • 235 gram cheddarkaas
  • Verse peterselie (garnering)