Gek op hamburgers? Dan is dit de plek waar jij wil trouwen

Vond jouw eerste date plaats in de McDonald’s? Wat is er dan leuker om je geliefde het jawoord te geven op diezelfde plek. Vanaf nu is het mogelijk om te trouwen in McDonald’s. En ja, dit menen wij serieus. In je witte jurk tussen de frituurpannen en hamburgers geef je het jawoord aan je geliefde. Bijzonder!

Aan welke McDonald’s liefhebber denk jij meteen?

Stukje reizen

Word jij direct enthousiast van deze trouwlocatie? Dan dien je wel direct een vliegticket te boeken naar Hong Kong. Want alleen in deze regio worden er serieuze bruiloftspakketten in de McDonald’s aangeboden. De prijzen variëren tussen 350 en 1.150 euro. Dit lijkt veel, maar de gemiddelde kosten van een huwelijk liggen rond de 15.000 euro. En dan ben je niet eens in de buurt van een Big Mac of McFlurry.

Romantisch

Ga je voor de goedkoopste variant? Dan is de McDonald’s twee uur lang helemaal alleen voor jou en je gasten. Je krijgt er dan ook nog een ceremoniemeester en audio-installatie bij. Kies je voor de duurste variant? Dan krijg je er speciale McDonald’s trouwringen, een bruidsboeket gemaakt van ballonnen en een stukje appeltaart bij.

Groot succes

Vanwege het grote succes wordt de trouwservice al in vijftien vestigingen in Hong Kong aangeboden. “We zijn er destijds mee begonnen omdat we van tortelduifjes vaak te horen kregen dat hun eerste afspraakje in een McDonald’s plaatsgevonden had. Hier zijn al een pak liefdesverhalen ontstaan”, geeft een woordvoerster van McDonald’s aan. Wij zijn benieuwd: wat vind jij van dit bijzondere concept?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

a blushing bride with her balloon bouquet ??? we had a lot of fun at our mcdonald’s wedding!! comment “?” if u have seen our latest video!

Een bericht gedeeld door Safiya Nygaard (@safiyany) op

Lees ook: Vegetariërs opgelet: McDonald’s verkoopt nu vegetarische variant kipnuggets

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Unsplash