Naomi
15 min.
15 pers.
Ingrediënten
  • 340 gram roomkaas
  • 2 eetlepels zure room
  • 100 gram poedersuiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • Een snufje zout
  • 200 gram aardbeien
  • 60 gram digestive koekjes, verkruimeld
  • Ijsblokjesvorm 15 ijslollystokjes

Kiezen hoeft niet meer met deze cheesecake-ijsjes

IJs… of taart? Keuzes maken is niet makkelijk. Vaak willen we ook helemaal niet kiezen en willen we gewoon allemaal. Toch wordt ons figuur er niet heel blij van, dus dwingen we onszelf. Tot nu! Deze ijsjes combineren namelijk twee guilty pleasures van ons. Vanaf nu kun je genieten van een heerlijk ijsje én een taartje. 

Met warm weer is dit ultiem genieten. Hiermee heb je genoeg voor 12 tot 15 ijsjes!

Wat moet je doen?

  • Meng in een grote schaal de roomkaas samen met de zure room, poedersuiker, vanille en het zout tot een glad geheel. Doe dit bij voorkeur met een handmixer.
  • Snijd de aardbeien in stukjes en meng die erdoorheen met een spatel.
  • Lepel het mengsel in de ijsblokjesvorm en sprinkel de koekkruimels eroverheen. Steek de stokjes erin.
  • Doe de ijsjes in de vriezer voor ongeveer 4 uur of totdat ze hard genoeg zijn.

Lees ook: Tropische sangria-mimosa met sorbetijs

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: videostill Delish