Om je vingers bij af te likken

Een boterham met Nutella zien we al als iets wat ontzettend lekker is. Gebruik je Nutella in je baksels? Dan verandert je taart in een hemels hapje. Ben jij ook zo’n Nutella-fan? Lees dan snel verder. We hebben de smakelijkste Nutella-traktaties voor je op een rijtje gezet.

1. Nutellacake met drie ingrediënten

traktaties nutella

Zin in een taart waarvoor je amper de handen uit de mouwen moet steken? Deze Nutellataart maak je met maar drie ingrediënten en is overheerlijk.

2. No-bake Nutellakoekjes

nutellakoekjes

Koekjes die je niet hoeft te bakken én klaar zijn binnen vijftien minuten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Deze Nutellakoekjes heb je zo gemaakt.

3. Nutellapannenkoeken

pannenkoeken gevuld met nutella

De traditionele Hollandse pannenkoek is al hartstikke lekker, maar geef je pannenkoeken eens een Nutellatwist en ze zijn onweerstaanbaar lekker.

4 Bananenflappen met Nutella

bananenflappen

De klassieke appelflap is al hartstikke lekker, maar vervang de appels door wat banaan en Nutella en je hebt een hemels hapje.

5 Nutellatiramisu

Nutella Tiramisu

Wil je tiramisu nóg lekkerder maken? Voeg dan een goede portie Nutella toe. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker.

6 Nutellapasta

Nutella is in principe al een pasta, alleen hebben we het nu over een andere pasta. Maak een overheerlijk pasta die zich geweldig leent als toetje

7 Nutellabrood

Dit Nutellabrood is niet alleen hartstikke lekker, het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Bovendien heb je maar vier ingrediënten nodig voor deze lekkernij

8 Pindakaaskoekjes met Nutella

Dankzij dit recept hoef je niet te kiezen tussen Nutella of pindakaas, je gebruikt het gewoon allebei. Deze koekjes zijn dummyproof en maak je met maar 4 ingrediënten.

Lees ook: Recept: Chocoladekruidnoten met Licor 43

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Pixabay, Pexels, videostill