Dit heb je nodig:

  • 250 gram basterdsuiker
  • 250 gram pindakaas
  • 1 ei
  • Twee flinke eetlepels Nutella

Zo maak je het:

  1. Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng in een kom de pindakaas en suiker samen tot je een mooi egaal mengsel hebt. Hierna kun je de ei toevoegen en klop nog even door tot het ei goed in je beslag is opgenomen.
  3. Maak bolletjes van gelijke grootte van je beslag en leg ze op je bakplaat.
  4. Bak de koekjes in 12 minuten af en laat ze daarna een tijdje koelen.
  5. Smelt de Nutella in de magnetron en voorzie de koekjes van een laagje Nutella. Je kunt dit doen door een lepeltje gesmolten Nutella over de koekjes te gieten, maar je kunt de koekjes ook halverwege in de Nutella dippen voor een leuk effect.

Pagina 2/2

Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: All Recipes | Beeld: videostill