Pastarecepten om u tegen te zeggen

Eerlijk is eerlijk, we zijn dol op pasta. Het liefst verorberen we een pasta waar een goede hoeveelheid room en kaas aan toe is gevoegd. Herken jij je hier wel in? Lees dan snel verder! We hebben de lekkerste en romigste pastarecepten voor je op een rijtje gezet.

1. Romige pasta met kip en bacon

romige pasta

Deze pasta is romig, snel, heerlijk én makkelijk te maken! Je hebt namelijk maar één pan nodig. Snijden, bakken, pruttelen en klaar! Het resultaat: een overheerlijke romige pasta met kip, groente en zout spek. Genieten!

2. Pasta met kip en honing-mosterdsaus

Een honing-mosterdsaus is vaak perfect in combinatie met een mals stukje kipfilet. Zo schreven we eerder al een heerlijk recept voor kippendijen met honing-mosterdsaus uit de Airfryer. Maar heb je er ooit aan gedacht om deze gouden combi te gebruiken als pastasaus? Een waanzinnig lekkere variant op de klassieke Italiaanse pasta!

3. In twintig minuten op tafel: pasta met kip en pesto-saus

pasta pesto

Met een paar ingrediënten zet je een heerlijke paste met kip en pesto op tafel. Minstens zo leuk is dat het binnen een handomdraai op tafel staat.

4. Voor deze romige fajita-pasta heb je maar 1 pan nodig!

fajita-pasta

Soms heb je gewoon eventjes geen zin om alles uit de kast te halen voor de avondmaaltijd. Deze heerlijke en romige fajita pasta is dan precies wat je nodig hebt, want je hebt er maar één pan voor nodig en het is hartstikke makkelijk om te maken. 

Lees nog meer recepten op de volgende pagina.

Pagina 1/2