14 november 2017

Weer komen ze met een nieuwe en wel hele bijzondere smaakcombinatie

Ze staan er inmiddels om bekend; regelmatig komt er weer een limited edition reep van Tony Chocolonely op de markt. Vaak zijn de combinatie van de smaken in eerste instantie nogal apart te noemen, maar zodra je er eenmaal aan gewend bent kunnen we niet meer zonder ze. Neem bijvoorbeeld de karamel zeezout smaak. Nu is er een nieuwe limited edition reep uitgebracht, maar of we deze smaak nou net zo lekker gaan vinden als de karamel zeezout…

De nieuwe reep is een estafettereep en dat houdt in dat deze chocoladereep maar tijdelijk verkrijgbaar zal zijn.

Limited editie
De bijzondere en nieuwe smaak van Tony Chocolonely is: Melk Pompoenpit Cranberry. Vrij apart, toch? Zes maanden lang zal deze tijdelijke smaak in de schappen van de Albert Heijn liggen. De reep zou een nootachtige én friszure smaak hebben van geroosterde pompoenpitjes en de cranberry. We moeten toegeven; het klinkt wel als een smaak die perfect past bij deze koude herfst- en aankomende winterdagen past. Sinds gisteren, 13 november ligt de nieuwe smaak in de supermarkt, dus dat wordt snel rennen naar de Albert Heijn om deze nieuwe smaak te bemachtigen.

Over zes maanden zal er weer een nieuwe limited editie reep van Ton Chocolonely liggen. Wat vind jij van deze bijzondere nieuwe smaakcombinatie? Durf jij het te proberen?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Culy | Beeld: Videostill