14 november 2017

Wees er snel bij; de vlaai wordt maar één weekend verkocht!

De ALDI is momenteel echt onze favoriete supermarkt; bijna iedere week voegt de budgetsupermarkt weer een nieuw, fantastisch product aan het assortiment toe! Zo kwam de keten niet lang geleden met de veelgeprezen wijn-adventkalender en de veelbesproken frikandellenvlaai (heb jij ‘m al geproefd?) en vandaag is het weer raak: er is weer een nieuwe taartsoort aan het assortiment toegevoegd!

De feestdagen zijn nog nooit zo leuk geweest!

Kruidnootjesvlaai
Speciaal voor de intocht van Sinterklaas, die dit jaar op zaterdag 18 november in Groningen plaatsvindt, heeft de winkelketen een nieuw soort vlaai ontwikkeld. Speciaal voor de intocht en slechts één weekend lang verkoopt de ALDI een heuse kruidnootjesvlaai gemaakt van speculaas-bavarois, een laagje pudding en bestrooid met kruidnootjes. De vlaai, die gegeten kan worden met vijf personen, kost slechts €2,49 en is van zeventien t/m negentien november verkrijgbaar in de filialen van de ALDI.

Veelbesproken
Het is niet het eerste veelbesproken product van de keten; eerder deze maand maakte de supermarkt al bekend een heuse wijn-adventkalender aan het assortiment toe te voegen. Met deze kalender kun je, door middel van 24 kleine flesjes wijn, aftellen tot de kerstdagen beginnen. Ook verkocht de ALDI één weekend lang de beruchte frikandellenvlaai, die op gemengde reacties kon rekenen; waren sommige mensen laaiend enthousiast, anderen waren totaal niet te spreken over de bijzondere vlaai.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: ALDI | Beeld: Glassdoor