25 januari 2022
Redactie Kookfans

De paashaas laat op zich wachten, maar de liefde natuurlijk niet!

De jaarwisseling is net een paar weken achter de rug. En hoewel Pasen pas in april plaatsvindt, liggen er op veel plekken alweer volop paaseitjes in de winkels. Nu klagen we natuurlijk niet over een extra brede keus aan chocolade, maar dat is wel érg vroeg, toch? HEMA heeft daar nu iets leuks op verzonnen.

Paaseitjes bij de HEMA

Feestdagen zijn natuurlijk een mooi moment om even stil te staan bij familie en dierbaren. Maar eerlijk is eerlijk: we zijn gewoon ook groot fan van al het lekkere eten rond deze bijzondere momenten. Nu laat Pasen nog even op zich wachten, maar het kan je niet ontgaan zijn dat Valentijnsdag wél voor de deur staat. Enne, nu is de HEMA niet vies van bijzondere paaseitjes. Maar dit jaar doen ze daar een bijzonder schepje bovenop.

Valentijnseitjes

Want jawel: wat is er onlosmakelijk verbonden met Valentijn? Precies: lieve kaartjes, bloemen, en…chocolade natuurlijk! Daarom kun je nu in de winkels van HEMA niet alleen paaseitjes vinden, maar ook valentijnseitjes. Via Facebook deelt de winkelketen: “Paaseitjes in januari? Dat is wel héél vroeg… Daarom introduceren we nu met trots: Chocolade Valentijnseitjes.” Met een dikke knipoog natuurlijk, want als je goed oplet, lees je: “ook lekker met Pasen”.

Bijzondere smaken

Natuurlijk weten we na de paaseieren met Zure Matten-smaak van vorig jaar wel dat de HEMA graag experimenteert met paaseitjes. Nu komt de winkel dan ook weer met drie bijzonder lekkere smaken voor Pasen, uh, Valentijn. Je kunt nu samen met je lief genieten van melkchocolade-eitjes met smaken als Kokos Crisp, Chai Crisp, en Citroen Meringue. En als je geen partner of liefje hebt? Dan kun je de valentijnseitjes van HEMA altijd nog delen met je favoriete familieleden of dierbaarste vrienden. Of je houdt die heerlijke zak chocolade lekker voor jezelf. Zelfliefde is immers ook héél belangrijk.

Lees ook: Recept: chocoladetruffels met maar 3 ingrediënten

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: HEMA Nederland | Beeld: Brunopress, HEMA Nederland