26 februari 2021
Sanne

Welke smaak lijkt jou het lekkerst? 

Hoewel het nog ruim een maand duurt tot Pasen, liggen de paaseitjes en andere lekkernijen alweer geruime tijd in de schappen. Het tijdperk dat we alleen nog konden kiezen uit melk, puur en wit ligt alweer ver achter ons. De laatste jaren komen er steeds meer bijzondere smaken op de markt, zo ook bij Hema. En ook dit jaar lanceert het warenhuis weer drie nieuwe smaken. 

Vertrouwde smaken

De afgelopen jaren heeft Hema al heel wat bijzondere smaken op de markt gebracht. Zo zijn stroopwafel, toffee coffee en advocaat inmiddels vertrouwde smaken geworden. Deze liggen uiteraard ook dit jaar weer in de winkel, net als de populaire smaak pindakaas. Maar voor iedereen die daar alweer op uitgekeken is, heeft het warenhuis drie gloednieuwe smaken gelanceerd. 

Melkchocolade met een bite

Vanaf nu kun je de volgende smaken toevoegen aan je (online) winkelmandje: melk-hagelslag, zure mat-knetter en een vegan eitje. Als je van melkchocolade houdt, dan is de smaak melk-hagelslag jouw ultieme droom. Deze variant heeft volgens Hema net wat meer bite dan een klassiek paaseitje. 

Zure matten en knettersuiker 

Ben jij dol op zure matten? Dan is de smaak zure mat-knetter echt iets voor jou. Deze paaseitjes hebben, naast een zoete crème, een lekker fris zuurtje. Daarnaast valt een goede dosis knettersuiker ook niet te missen. Een spannende combinatie!

Vegan 

Tot slot heeft Hema ook dit jaar aan de veganisten onder ons gedacht. Ze brengen een nieuw plantaardig eitje uit dat smaakt naar melkchocolade. Deze smaak is verpakt in een stoer camouflagejasje. Eerder bracht Hema al puur vegan en extra puur vegan op de markt. 

Welke smaak wil jij zeker proberen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Lees ook: Hands Off My Chocolate lanceert vegan karamel-zeezout chocoladereep (en jij kunt ‘m winnen)

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Hema, Culy | Beeld: Hema