25 augustus 2021

Wat een plaatje!

Een airfryer is een onmisbaar product in de keuken. Je kunt er naast friet een heleboel andere lekker dingen in bakken. Van heerlijke baksels tot het roosteren van groenten: wij kunnen niet meer zonder. Voor iedereen die de airfryer altijd een beetje saai heeft gevonden, hebben we goed nieuws. Er bestaan namelijk een roze variant. 

Roze airfryer

Alles wat ondergedompeld is in roze ziet er wat ons betreft meteen vrolijker uit. Dat geldt voor braadpannen, ananassen en – uiteraard – airfryers. Het apparaat is voor ons onmisbaar in de keuken en we gebruiken hem wekelijks. Het is dan ook belangrijk dat hij er goed uitziet. Gelukkig hoef je niet meer te kiezen voor een simpele zwarte of witte, want er bestaat er dus ook een in het roze.

Waar moet ik zijn?

De roze airfryer koop je bij Create by Ikohs. Geen fan van de roze kleur? Hij is ook verkrijgbaar in pastelgroen, zwart en wit. Enne, je moet snel zijn. De roze airfryer is namelijk afgeprijsd en kost nu maar 59,95 euro. Je vindt ‘m hier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Create Ikohs (@createikohs_es)

Airfryer

Het voordeel van een airfryer is dat je eten veel minder vet bevat. Dit komt door de hete lucht die aan de binnenkant van het apparaat circuleert. Doordat er geen vet aan te pas komt, ruikt je keuken na het bakken ook niet naar een snackbar. Niet voor niets dus dat we al jaren fan zijn van dit innovatieve keukenproduct!

Lees ook: Maak jij je airfryer grondig schoon? Dit onderdeel vergeten we steeds schoon te maken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Unsplash, Joyce Panda