01 november 2022
Jasmijn

Voor we het weten is het weer zover!

Het meest recente seizoen van Heel Holland Bakt eindigde in mei, dus we zitten alweer een aantal maanden zonder het leukste bakprogramma. Gelukkig zal het snel terugkeren op de buis. Omroep MAX heeft namelijk bekendgemaakt wanneer het tiende seizoen van start zal gaan en dat duurt niet lang meer.

Niet lang meer wachten

In augustus maakte André van Duin bekend dat de opnames voor het tiende seizoen van Heel Holland Bakt van start waren gegaan. Toen was nog niet bekend wanneer we het nieuwe seizoen op televisie konden verwachten. Inmiddels heeft Omroep MAX echter een datum genoemd: zaterdag 18 december. Dat klinkt nog ver weg, maar voor je het weer is het zover!

Jubileumeditie

De formule van het programma is hetzelfde als altijd: tien bakkers proberen met hun talent om juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden te overtuigen. André van Duin zal het programma weer presenteren. Omdat het dit jaar de tiende editie is, spreekt Omroep MAX wel van een ‘spectaculair jubileumseizoen’. Wat dat inhoudt, zeggen ze er echter niet bij. De kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt en wie weet horen we er dan meer over…

Leadertaart bakken

Wat we wél al weten, is wat het recept is van de ‘leadertaart’. Die taart met praliné en frambozen komt in iedere aflevering van Heel Holland Bakt voorbij. Hij werd nog nooit gebakken door één van de thuisbakkers. Op de website van het programma is echter te lezen dat daar dit seizoen verandering in zal komen. Wij gaan zeker kijken, want dat willen we niet missen!

Lees ook: Aha: dit is de ovenstand die de minste energie verbruikt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: © Roland J Reinders/MAX