22 augustus 2022
Jaimy Boer

Bakkers klaar? Kijken maar!

Goed nieuws voor fans van het bakprogramma Heel Holland Bakt. Presentator André van Duin liet gisteren namelijk weten dat de opnames volgende week van start gaan. 

Doorwerken in de zomer

André van Duin heeft deze zomer zeker niet stilgezeten. Aan Shownieuws laat hij weten hard gewerkt te hebben. “Ik heb net het bootje met Janny van der Heijden opgenomen, we hebben het treintje opgenomen én volgende week beginnen we weer met Heel Holland Bakt. Dus dat gaat gewoon achter elkaar door.”

Vegan bakken

Het vorige seizoen was een speciale editie, want toen deden er ook bakkers mee die veganistische en glutenvrije baksels maakte. Enzo ging er uiteindelijk vandoor met de winst, die voornamelijk plantaardig bakte. Aan Kookfans.nl liet hij weten dat het heel spannend is om in de witte tent te staan. “Het is een stuk moeilijker dan op tv lijkt”, aldus Enzo.

Tiende seizoen

Of het nieuwe seizoen ook bakkers heeft die vegan of glutenvrij bakken, moet dus nog blijken. Het zal het tiende seizoen worden, dus we verwachten een feestelijk element in het programma. Wanneer de bakwedstrijd op televisie is te zien, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: HHB-winnaar Enzo Pérès-Labourdette geeft tips voor vegan bakken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Roland J Reinders/MAX