Nieuw in de schappen: Toffifee white chocolate

06 oktober 2022
Jaimy Boer

Dat klinkt heerlijk!

Wij zijn dol op nieuwe snacks in de schappen, vooral als het ‘bekende’ snacks zijn die een make-over hebben gehad. Van Oreo met een speciale herfstige smaak tot de nieuwe smaken van Tony Chocolonely. Ook Toffifee heeft hun meest bekende product in een nieuw jasje gestoken, en dat smaakt naar meer! 

Witte chocolade

Toffifee kennen we natuurlijk als een zoete snack met een knapperige hazelnoot in karamel met pralinécrème en bovenop een druppel chocolade. Maar nu is het chocolademerk ook met een limited edition gekomen, en dat is goed nieuw voor fans van witte chocolade. De nieuwe smaak bevat namelijk nog steeds de klassieke hazelnoot in karamel, maar heeft een lichte crème vulling en is gegarneerd met witte chocolade. Jummie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Darius (@foodloaf_com)

Hier kun je hem kopen

Uiteraard hebben wij het internet en de folders al afgespeurd naar de Toffifee white chocolate, want dit wil je natuurlijk proeven voor het uitverkocht is – en dat zal waarschijnlijk snel gebeuren. Trek daarom een sprintje naar Jumbo, Kruidvat, Albert Heijn en Aldi (vanaf 7 oktober). Bij de Aldi is-ie overigens het goedkoopst, en scoor je al een doosje voor 1,49 euro.

Andere smaken

Dit is overigens niet de eerste keer dat Toffifiee een uitstapje doet naar een andere smaak. In Duitsland verkopen ze namelijk ook al de smaken kokospralines, dubbele chocolade en cacao intense. We hopen dat we deze ook snel in Nederland kunnen kopen, want dat is toch de perfecte zoete snack voor in de middag? Wij zetten vast koffie!

Lees ook: Zo maak je zelf die overheerlijke Toffifee bonbons

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Toffifiee | Beeld: Unsplash, Brigitte Tohm