22 maart 2022
Jasmijn

Zin in!

Het chocolademerk Tony’s Chocolonely verblijdt ons regelmatig met nieuwe smaken. Gisteren kondigden ze via Instagram al aan dat we ons weer op drie nieuwe smaaksensaties konden voorbereiden. Vandaag was het zover: de drie nieuwe repen zijn bekendgemaakt. Kijk mee!

Even voorstellen

Van pretzeltoffee tot knettersuiker en brownie: de smaken van Tony’s Chocolonely zijn verre van basic. De verpakkingen zijn altijd een lust voor het oog en de inhoud maakt ons al net zo blij. Toen we gisteren de aankondiging op hun Instagrampagina zagen verschijnen, hielden we het account dan ook nauwlettend in de gaten. Vanmiddag heeft Tony’s een post geplaatst waarin ze de drie nieuwe smaken aan ons voorstellen.

Tony’s Open Chain

Het gaat om de smaken (tromgeroffel)…. Karamel-amandel-noga-pretzel-zeezout, karamel-pecan-crunch en framboos-biscuit-discodip. De eerste twee repen zijn van melkchocola, de derde is een witte variant. De repen zijn uitgebracht omdat Tony’s Open Chain drie jaar bestaat. Met dat initiatief werken ze aan een meer transparante handel binnen de chocoladewereld en een beter inkomen voor chocoladeboeren. Je haalt dus niet alleen een smaaksensatie in huis, maar steunt ook dat initiatief. Win-win! De repen zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Wij hebben ze alvast op ons boodschappenlijstje gezet!

Lees ook: Recept: chocolate chip cheesecake browniecupjes met munt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram Tony’s Chocolonely | Beeld: Unsplash, Julia Zyablova