04 juni 2018
Tjitske

Dit is wat Meghan Markle het liefst eet

We raken niet over haar uitgepraat: Meghan Markle, hertogin van Sussex. De beeldschone actrice was al erg populair als Rachel Zane in de serie Suits, maar nu ze getrouwd is met prins Harry kunnen we al helemaal niet meer om haar heen. We schreven al eerder wat Meghan normaal gesproken eet om haar slanke figuur te behouden. Maar, wist je deze dingen al over Meghan?

Ze is ook maar een gewoon mens.

Vegan

Doordeweeks volgt Meghan Markle meestal een veganistisch dieet. In het weekend geeft ze zichzelf iets meer vrijheid en eet ze ook zuivel en vlees. Aan Harper’s Bazaar meldt ze dat het allemaal om balans draait en dat ze zichzelf nooit wil uithongeren of wil verbieden iets te eten. Daarom kiest ze ervoor om haar maaltijden zo te balanceren.

Gluten

Hoewel Meghan niet glutenintolerant is, heeft ze gemerkt dat ze zich energieker voelt en haar huid straalt als ze weinig tot geen gluten eet. Toch is er één grote boosdoener in haar dieet: ze kan niet zonder pasta. Zo deelde ze al eens haar recept voor gezonde pastasaus, om het gerecht toch zo gezond mogelijk te houden.

Ongezond eten

Naast pasta is er nog meer ongezond eten dat Meghan soms niet kan laten staan: als ze niet hoefde te filmen voor Suits was het eerste wat ze at frietjes. Ook geniet Meghan enorm van een goed glas rode wijn. Ze vernoemde zelfs haar blog (die inmiddels niet meer bestaat door haar huwelijk met Harry) naar haar favoriete wijn. Haar blog heette the Tig, naar de wijn Tignanello.

Kip

Omdat Meghan alleen doordeweeks een veganistisch dieet volgt, gaat ze in het weekend all out met heerlijke recepten. Ze vindt het blijkbaar enorm leuk om uitgebreid te koken en nieuwe recepten te proberen, haar favoriet is een langzaam gegaarde kip adobo, een Filipijns recept. Volgens kennissen stond Meghan zelfs kip klaar te maken toen Harry haar ten huwelijk vroeg. Het was een gezellige zondag met zijn tweetjes en Meghan stond uitgebreid te koken. Harry zag tijdens dit huiselijke moment zijn kans schoon om op één knie te gaan.

Tussendoortjes

Meghan’s favoriete tussendoortje is een appel met amandelboter. Ook kiest ze vaak voor een groen sapje met appel, boerenkool, spinazie, citroen en gember. Daarnaast raadt ze ook watermeloen met kaneel aan, een caloriearm maar zoet tussendoortje. Gezond hoor! Als ze zich wel laat gaan kiest ze voor friet, vistaco’s en een wijntje. Ze houdt naast rode wijn ook van rosé, wat ze graag drinkt met haar vrienden op een warme zomerdag.

Lees ook: Dit is het recept voor de kip die prins Harry en Meghan Markle klaarmaakten op de dag van hun verloving

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Buzzfeed, Harper’s Bazaar | Beeld: Videostill YouTube