19 april 2018

Meghan kan heel gedisciplineerd zijn

Sinds Meghan Markle getrouwd is met prins Harry, zijn ogen over de hele wereld op haar gericht. Veel vrouwen zijn een beetje jaloers op Meghan, omdat ze er ontzettend goed uitziet. Hoe doet ze dat toch? Haar goede looks zijn gedeeltelijk te danken aan haar voeding. En wij weten wat ze ongeveer eet op een dag.

Ze zegt geen nee tegen frietjes.

Franse friet en wijn

Aan Delish vertelde Meghan Markle een tijd geleden, toen ze nog regelmatig op de Suits-set stond, wat ze ongeveer eet. Wat blijkt? Meghans favorieten zijn Franse frietjes en wijn. Echter, ook Meghan kan dit niet onbeperkt naar binnen werken. Wanneer ze aan het filmen was voor de geliefde tv-serie, was Meghan erg gedisciplineerd wat eten betreft.

Zes leuke feitjes over Meghan tussendoor

  • Hoewel Harry en Meghan zich pas verloofden in 2017 werd in 2016 al bekend dat de twee aan het daten waren. Het internet wilde maar wat graag meer weten over de actrice en sloeg aan het googelen. Het is dus geen wonder dat Meghans naam het meest in de zoekmachine werd ingevoerd in 2016.
  • Het huwelijk met Harry is niet het eerste huwelijk voor Meghan. Ze stapte in 2011 in het huwelijksbootje met acteur en producent Trevor Engelson. De twee hadden een relatie van zeven jaar. Na een huwelijk van een paar jaar, scheidden de twee van elkaar in 2013.
  • Camera’s zijn Meghan niet vreemd. Voordat ze als actrice doorbrak had ze al veel meegekregen van het showbizz wereldje. Haar vader was werkzaam op de set van Married… with Children.
  • Heb je je al afgevraagd hoe Meghan haar fijne figuurtje behoudt? Het zou maar zo kunnen dat ze dat te danken heeft aan yoga. Naar verluidt is Meghan gek op yoga en maakt ze hier elke dag tijd voor.
  • Dat Meghan in Amerika is opgegroeid is inmiddels algemeen bekend, maar wist je dat Meghan nogal wat verschillende soorten bloed door haar aderen heeft stromen? Haar moeder Doria Radlan is Afrikaans-Amerikaans en haar vader Tom Markle is Nederlands-Iers!
  • De wereld kent de ex-actrice dan wel als Meghan, maar dit is eigenlijk haar tweede naam. Haar eerste naam is Rachel. Inderdaad, dezelfde naam als haar karakter in Suits!

Op de volgende pagina hebben we haar eetdagboek voor tijdens het filmen:


Pagina 1/2