Gaan slank en romig niet samen? Met deze truc wel

Pasta zonder boter, room of olie klinkt ontzettend saai, maar het zal ongetwijfeld beter voor de lijn zijn dan een lading vet over het deeggerecht heen gooien. Meghan Markle, de geliefde van prins Harry, vindt dat ook maar niets. Gelukkig kent ze een manier waarop je de pasta tóch romig maakt, zonder ‘m ongezond te maken.

Dit hadden wij niet zelf kunnen bedenken.

Romig

We kennen Meghan Markle helaas niet persoonlijk, maar er wordt beweerd dat de 38-jarige een ware foodie is: oftewel, ze waardeert goed en lekker voedsel erg. In een interview onthulde ze al dat ze gek is op wijn en Franse frietjes en op het moment dat prins Harry op een knie ging, waren de tortelduifjes kip aan het roosteren. Toch kan Meghan niet zomaar alles naar binnen werken, ze wil haar figuur graag behouden. Gelukkig heeft Meghan de tip om je pasta alsnog superromig te krijgen zonder vet te gebruiken.

Courgette

Haar geheim? Ze gebruikt courgette. Tijdens haar acteerdagen vertelde Meghan aan Delish  dat een vriend haar ooit overtuigde om courgette door de pasta te doen. Het geheim? Doe de courgette vier tot vijf uur in een slowcooker. De courgette verandert vanzelf in een soort brij. Dit moet je vervolgens toevoegen aan je pasta. “De saus wordt hiervan zo romig, dat je zou zweren dat er heel veel boter of olie doorheen zit, maar het is slechts de courgette”, vertelde Meghan. Voeg aan de pasta wat kruiden toe en je hebt volgens de royal een heerlijke pasta.

Lees ook: Dit is het recept voor de kip die prins Harry en Meghan Markle klaarmaakten op de dag van hun verloving

Bron: Delish | Beeld: Videostill YouTube, Pixlr