22 november 2023
Sara Bergsma

Perfect voor de échte wijnliefhebbers onder ons

In de zoektocht naar het perfecte cadeau voor je moeder, vriendin of oma, biedt Kruidvat wellicht een leuke optie. Namelijk deze elegante wijnfles, die tegelijk fungeert als een sfeervolle lamp. De lamp is niet alleen een echte eye-catcher, maar ook nog eens erg vriendelijk voor je portemonnee.

Perfect cadeau

Je hebt mensen die af en toe wel een wijntje lusten, en je hebt échte wijnliefhebbers. Deze mensen zijn verzot op alles wat met wijn te maken heeft. Voor hen is wijn veel meer dan alleen een drankje, zij zien het meer als een hobby. Voor deze mensen is de wijnfleslamp van Kruidvat natuurlijk hét perfecte cadeau. En geloof ons, het zal ongetwijfeld een lach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Beeld: Kruidvat

Koopje

De wijnfleslamp is niet alleen een super leuk geschenk, maar ook nog eens zeer vriendelijk voor je portemonnee. Voor slechts € 11,99 heb je dit item al in je bezit. Of je nu de voorkeur geeft aan online winkelen of graag langs de fysieke winkels van Kruidvat gaat, de keuze is aan jou. Weer er echter snel bij, want het zou zomaar kunnen dat dit leuke cadeautje snel uitverkocht raakt. Het is namelijk de ideale manier om een vleugje warmte en licht aan de feestdagen toe te voegen, en dat gunt iedereen zijn of haar vrienden toch?!

Prosecco pong

De avond is helemaal af wanneer je dit spel van HEMA meeneemt. De winkelketen kwam laatst met het ultieme spel om met je vrienden te spelen tijdens de feestdagen, namelijk: prosecco pong! We kennen natuurlijk allemaal het klassieke beer pong, wat voor veel mensen een grote favoriet is. Met beer pong is alleen één probleem: niet iedereen lust bier. Maar de HEMA zou de HEMA niet zijn als zij daar niet een oplossing voor zouden vinden: en dus introduceerde de winkelketen prosecco pong. Uitproberen? Je bestelt ‘m hier.

Lees ook: Wil je proeven: kruidnoten met de smaak van je favoriete cocktails

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Kruidvat, Kookfans archief | Beeld: Adobe Stock