01 december 2020

Zet deze KitKat maar meteen op je decemberverlanglijstje

Nestlé en Lotus maken de maand december dit jaar toch nog wat feestelijker. Zij introduceren namelijk de KitKat Biscoff-bar. Inderdaad, dat is een KitKat met een heerlijke speculoos-vulling.

KitKat met speculoos-vulling

De nieuwste KitKat is echt een gevalletje ‘we wisten niet dat we het wilden, maar nu het er is willen we het’. De iconische KitKat is gevuld met een laagje van de minstens net zo iconische Biscoff-spread. Voorheen noemden we dit speculoos, maar onlangs ruilde het Belgische bedrijf de naam speculoos in voor Biscoff.

Verkrijgbaar

Fans van de chocoladewafel zullen wel wat moeite moeten doen om een KitKat Lotus Bar in handen te krijgen. De repen zijn namelijk alleen verkrijgbaar in Dubai. Enkele online retailers lijken inmiddels lucht te hebben gekregen van de delicatesse en kopen de Biscoff-chocoladewafel ruim in, zoals de online retailer GB Gifts – waar het met Biscoff gevulde chocoladekoekje helaas al is uitverkocht.

De KitKat Lotus werd in maart al op de markt gebracht in het Midden-Oosten. We kunnen alleen maar hopen dat de lekkernij binnenkort ook in Nederlandse supermarkten verkrijgbaar is. Duimen maar!    

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KITKAT Arabia (@kitkatarabia)

Lees ook: Aldi komt met een romige witte chocoladelikeur

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Metro UK | Beeld: KitKat Arabia