17 november 2020

Naar verluidt smaakt het naar een alcoholische milkyway

I’m dreaming of a white… likeur. Dat de feestdagen er dit jaar anders uit gaan zien is een gegeven. En hoeveel mensen we over de vloer mogen krijgen is nog niet duidelijk, maar een ding dat je sowieso in huis mag halen is deze romige witte chocoladelikeur van de Aldi.

Aldi’s feestelijke versnaperingen

De supermarktketen flikt het weer hoor: een fantastisch product op de markt brengen voor de feestdagen. Eerder kwam de Aldi al met de wijnadventskalender en een gigantische Ferrero Rocher en nu voegt de discount keten nóg een feestdagenknaller toe aan het assortiment: de witte chocoladelikeur.

Witte chocoladelikeur

In dit lichte en luxe roomdrankje worden verscheidene smaken van witte chocolade gecombineerd. Volgens degenen die de likeur al hebben geproefd had het wat weg van een milkyway en ook Aldi zelf omschrijft de drank zo op de website. “Het biedt de smaaksensatie van je favoriete milkbar, waardoor het het perfecte ingrediënt is om aan je warme chocolademelk toe te voegen.”

Verkrijgbaar

Helaas is de romige likeur (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Momenteel gaat-ie in Engeland al wel over de toonbank voor £6,99, wat neerkomt op €7,75. Overigens hebben wij nog wel hoop dat de drank in Nederland verkocht zal worden. Zo was de eerdergenoemde wijnadventskalender al eerder in Engeland verkrijgbaar dan in Nederland, maar sinds vorige week werd de alcoholische aftelkalender ook in de Nederlandse filialen verkocht.

Lees ook: Chocolade smelten? Dit is hoe je dat het beste doet

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Aldi | Beeld: Fotomontage Aldi, Pixabay Caja