05 januari 2018
Maayke

Hollandser dan dit gaat het waarschijnlijk niet worden

Budgetsupermarkt Lidl verschijnt regelmatig in het nieuws, omdat er weer een compleet nieuw én vooral bijzonder product op de markt is uitgebracht. Zo verkopen ze al de katervrije prosecco, de award-winnende wijn en de allerlekkerste tiramisu. Keer op keer lukt het de supermarkt om ons weer te verrassen met een bijzonder product. Ook nu is dat weer gelukt met deze toch wel… interessante kroketten.

Lekker om bij echt Hollandse pot te eten.

Kroketten
Vanaf volgende week liggen er twee gloednieuwe kroketten in de schappen van de Lidl. Twee verschillende smaken die op z’n zachtst gezegd nogal bijzonder zijn. Het gaat hier om de smaken rookworst- en snertkroketten. Hollandser dan dit kan het niet worden, toch? Donderdag 11 januari zijn het weer de Hollandse weken bij Lidl en daarom zijn speciaal hiervoor de kroketten met Hollandse vulling uitgebracht.

De vulling
Of de kroketten bij iedereen in de smaak zal vallen? Daarvoor zouden we toch echt moeten wachten tot volgende week. In de rookworstkroket zitten echte stukjes rookworst met een vleugje mosterd. De kroket met snertsmaak is gevuld met erwtensoepvulling en stukjes rookworst. Dat klinkt niet verkeerd, toch? Een verpakking met 4 kroketten kost €1,49. Durf jij het aan om deze bijzondere kroketten te proberen?

kroketten Lidl

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Broodje kroket door snack-nieuws onder de licentie CC By 2.0