05 juli 2022
Jaimy Boer

De koeltas komt in verschillende formaten én kleuren!

Drink jij je wijn het liefste zo koud mogelijk? Tijdens zonnige dagen lijkt het soms onmogelijk om een fles wijn koud te houden. Gelukkig heeft HEMA hier de perfecte oplossing voor gevonden: een draagbare wijnkoeler mét tapkraan. Wauw!

Draagbare wijnkoeler

Voortaan kun jij overal aan een glas met koude wijn nippen. HEMA heeft namelijk een draagbare wijnkoeler in het assortiment opgenomen die je overal mee naartoe kunt nemen. In de rugzak zit een 3 liter tas die je kunt vullen met wijn, sangria of alles wat je maar wil drinken! Ideaal, wanneer je geen zin hebt om flessen mee te tillen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Multifunctioneel

De rugzak zit vol met handige foefjes. Zo is de binnenkant verkoeld waardoor de wijn altijd koud blijft. Aan de zijkanten vind je een tapkraan waardoor je heel makkelijk je glas kunt bijvullen. Hierdoor heb je geen gezeur meer met draaidoppen of kurken! Ideaal, toch?

Handig formaat

De draagbare wijnkoeler heeft een handig formaat waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Van het park, naar de barbecue, een festival of een gratis rode wijnfontein in Italië: de wijnkoeler is het perfecte product voor de zomer.

Lief voor de portemonnee

Zie jij jezelf wel zitten met de draagbare wijnkoeler? De wijnkoeler komt in verschillende kekke kleurtjes en is ook nog eens lief voor de portemonnee. Voor € 12,50 heb je namelijk al zo’n handige tas! Je koopt de tassen in de webshop van HEMA.

Andere formaten

Het is overigens niet de enige koeltas die HEMA nieuw in het assortiment heeft zitten. Naast een koeltas met tap, vind je ook een koeltas met bluetooth speaker en een boodschappen koeltas met lekker veel ruimte. Ideaal!

Voor in de draagbare wijnkoeler: Bewaar jij jouw wijn op de juiste manier?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HEMA, Ze.nl | Beeld: Unsplash, Kelsey Chance