24 maart 2022

Zowel Heel Holland Bakt als Doorbakken worden een week opgeschoven

Op de redactie zijn we enorm fan van het programma Heel Holland Bakt. De afgelopen twee zaterdagen hebben we allemaal met een snack op de bank zitten genieten van de strijd tussen de verschillende thuisbakkers. Helaas hebben we nu een minder leuke mededeling: deze zaterdag kunnen we niet op een nieuwe aflevering rekenen.

Mooie momenten

Afgelopen weekend zagen we hoe de negen overgebleven thuisbakkers aan de slag gingen met kaaskoekjes. Ook maakten ze André van Duin na in taartvorm, ter ere van zijn 75e verjaardag. Het leverde mooie momenten en veel leuke tweets op. We zullen helaas twee weken moeten wachten tot we weer van het programma kunnen genieten, want de uitzending van aankomende zaterdag is geschrapt. Dat is zojuist bekendgemaakt op de Heel Holland Bakt Instagram-pagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

Het veld geruimd voor voetbal

De reden dat we de thuisbakkers niet op onze televisies zullen zien schitteren, is dat er komende zaterdag een grote voetbalwedstrijd gepland staat. Ook Doorbakken, het nabeschouwingsprogramma dat op zondag wordt uitgezonden, wordt geschrapt. Volgende week worden beide programma’s hervat. Jammer, maar helaas. We zullen het deze week moeten doen met oude fragmenten en de mooie plaatjes en lekkere recepten op de website.

Lees ook: Een kijkje achter de schermen: 3 leuke weetjes over Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram Heel Holland Bakt | Beeld: Roland J. Reinders/ MAX