21 maart 2022
Jasmijn

Het was weer genieten!

Zaterdagavond was het weer zover: een nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt. Hordes Nederlanders namen plaats voor de televisie en tweetten gedurende de uitzending wat ze ervan vonden. Wij zetten de leukste tweets voor je op een rij!

Speciale feestopdracht

De kandidaten gingen in de tweede aflevering aan de slag met kaasvlinders, gevulde kaaskoekjes en een broodje kroket. Ook kregen ze op de tweede dag een wel heel bijzondere opdracht. André is onlangs namelijk 75 jaar oud geworden en wilde dat vieren met taarten in de vorm van zijn gezicht. Het leverde hilarische baksels op. Nederland had weer heel wat meningen over het bakprogramma en stak dat niet onder stoelen of banken. De hashtags #hhb en #heelhollandbakt werden weer vrolijk rondgestrooid. Kijk je mee?

Verslag vanaf de bank

De krokettenopdracht was er echt eentje naar Sannes hart. Ze had precies de juiste voorbereiding voor de aflevering getroffen, zo bleek.

Sony trekt een vergelijking waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Maar om eerlijk te zijn: twee druppels water, toch?

Ook Joyce heeft vergelijkingsmateriaal voor Inge gevonden, maar dan in een heel andere stijl. Toch zien wij ook hier de gelijkenis wel…

Bart stelt de vraag der vragen.

Ook Ingrid heeft een goede vraag. Bovendien is het heel herkenbaar: wij wilden zaterdag ook meteen naar de supermarkt rennen voor kroketten en de geliefde roze koeken.

Nóg een vergelijking, en weer eentje die de spijker op z’n kop slaat. Goed gevonden, Flint!

Joey kan er maar niet aan wennen.

Tot slot: Machteld uit haar waardering voor de vaste gezichten van het programma. Wij geven haar helemaal gelijk. Op naar de volgende leuke aflevering vol heerlijke baksels en positiviteit!

Lees ook: Dit zijn de leukste tweets over Heel Holland Bakt aflevering 1

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Twitter, Omroep MAX | Beeld: Roland J. Reinders/Omroep MAX