16 september 2021
Jaimy Boer

De oud-kandidaat kwam in seizoen 6 niet verder dan de kwartfinale

Heel Holland Bakt Nog een keer is in volle gang. Wekelijks zien we hoe bekende oud-kandidaten de mooiste spektakelstukken neerzetten en zich wagen aan technische opdrachten. Kun jij je alle kandidaten nog voor de geest halen? Hoog tijd om ze eens onder de loep te nemen. Deze keer vertellen we je alles over Cas Wolters, hoe ging zijn vorige wedstrijd?

Vrolijke Limburger

Cas Wolters was in 2018 de publiekslieveling, maar ging er helaas niet met de prijs vandoor. Hij kwam namelijk niet verder dan de kwartfinale. Toch heeft Cas met zijn deelname zeker een indruk achter gelaten. Na zijn seizoen was hij te zien in zijn eigen zomerserie bij de Limburgse omroep L1, was hij één van de drie presentatoren van Bak mee met MAX en is hij zijn eigen bedrijf gestart.

Meester Cas

De vrolijke Limburger heeft met zijn opkomst in de tent een doel, namelijk laten zien dat auditief beperkte mensen alles kunnen doen wat ze leuk vinden. Cas is namelijk zelf ook doof, maar kan zich door zijn hoortoestellen prima redden. Ook heeft hij een gebarentolk die hem helpt bij zijn avontuur in de witte tent. Als Cas niet in de keuken staat, dan staat hij voor de klas. Hij is na zijn vorige HHB-avontuur namelijk afgestudeerd aan de pabo. Via zijn Instagram deelt hij de prachtigste creaties en leert hij zijn volgers gebarentaal. Wat leuk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cas Wolters (@appieappelgebak)

Heel Holland Bakt Nog een keer

Cas laat op zijn Instagram @appieappelgebak regelmatig een kijkje achter de schermen zien van zijn Heel Holland Bakt Nog een keer-avontuur. Zo schrijft hij bij een grappig filmpje: “Misschien vonden jullie mij wat afwezig de laatste tijd. Dat kwam dus omdat ik met iets supertofs bezig was. Het was weer een feestje! Op zondag 5 september zie je mij weer bakken in de allerleukste baktent van Nederland.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cas Wolters (@appieappelgebak)

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Nog een keer is te zien op zondag om 20:20 uur bij MAX op NPO 1.

Lees ook: Heel Holland Bakt Nog een keer: dit moet je weten over Gwenn Danis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Omroep Max, Instagram | Beeld: Roland J Reinders/MAX