10 september 2021

Schorten om en dansen maar!

Naast de titel ‘Beste Thuisbakker van 2020’ en een bokaal, heeft oud-winnares Elizabeth Lopez nog iets anders overgehouden aan haar deelname aan Heel Holland Bakt: ze mag tien afleveringen van het programma Bak mee met MAX presenteren. En Elizabeth kennende, wordt dat een feestje!

Bak mee met MAX

Elizabeth won in 2020 Heel Holland Bakt, met dank aan haar baktalent én enthousiasme. Iets dat we ook zeker terug gaan zien bij de afleveringen van Bak mee met MAX. “Dit is de eerste keer dat ik een programma presenteer en ik vind het geweldig om te doen”, vertelt Elizabeth enthousiast als we met haar bellen.

Een vleugje Elizabeth

Kijkers kunnen ervan uitgaan dat de oud-winnares lekker zichzelf gaat zijn in het programma. “Ik geef er een vleugje Elizabeth aan. Ik laat dingen zien die mensen nog niet eerder hebben gezien in dit programma. Ik zeg altijd: de kracht is om bij mezelf te blijven en ja, je ziet toch dat het multiculturele ontzettend naar boven komt. En ik ben erbij. Ik ben altijd zo enthousiast en een beetje gek, ik heb al gehoord dat mensen dat leuk vinden aan mij. Dus dat gaan mensen ook in het programma zien. Het wordt een heel boeiend programma.”

Robèrt van Beckhoven

Uiteraard staat Elizabeth niet alleen voor de camera. Samen met Meester Patissier én Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven leer je de fijne kneepjes van het bakken. Of we Elizabeth nu ook vaker op televisie gaan zien moet nog blijken, zo legt ze zelf uit. “Als mensen enthousiast zijn, dan gaan we zien wat de toekomst met zich meebrengt.” Wij kunnen niet wachten!

Het nieuwe seizoen van Bak mee met MAX met Elizabeth start op zondag 10 september om 12:05 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Lees ook: Elizabeth over Heel Holland Bakt Nog een keer: ‘Het wordt echt een pittige wedstrijd’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Kookfans | Beeld: Omroep Max, Roland J Reinders