15 november 2021

In maar liefst vier heerlijke smaken, waaronder twee vegan varianten

We kennen Hands Off My Chocolate natuurlijk van hun overheerlijk chocoladerepen, die ook in verschillende vegan varianten verkrijgbaar zijn. Onlangs lanceerde het chocolademerk nog vegan bites in drie smaken en nu komen ze wederom met iets lekkers op de proppen: chocoladeletters. 

Vegan smaken

Speciaal voor de Sinterklaasperiode komt Hands Off My Chocolate met twee duurzame, plantaardige chocoladeletters. De vegan letters zijn er in twee varianten: Caramel Seasalt en Seriously Dark. De karamel-zeezoutletter is gemaakt van ‘melkchocolade’ op basis van rijstmelk met karamel en zeezout. De hazelnootpraliné zorgt voor een rijke smaak met een romige textuur. Deze letter is een spin-off van de recent gelanceerde Hands Off-smaak: Vegan Caramel Seasalt. Dit vegan alternatief op de populaire smaakcombinatie werd in een blinde proeverij zelfs als lekkerder dan ‘normale’ karamel-zeezoutsmaken bestempeld. De pure letter is gebaseerd op de smaak Seriously Dark, gemaakt van 85% pure chocolade. Door de hoge concentratie cacao heeft de letter een intense smaak, maar hij is tegelijkertijd ook mild en romig. 

Red Velvet & Cookie Dough

Naast de twee vegan chocoladeletters, lanceert Hands Off ook twee letters die gebaseerd zijn op de meest populaire melkchocoladesmaken. We hebben het over de smaken Red Velvet en Cookie Dough, die nu dus ook als chocoladeletter verkocht worden. Ook deze letters zijn 100% natuurlijk en gemaakt van eerlijke, traceerbare cacaomassa. Verantwoord genieten, dus! 

Rondjes

De chocoladeletters bestaan uit de iconische Hands Off-rondjes, waardoor ze makkelijk te breken zijn. Want: ‘rond past makkelijk in je mond’. Een heerlijke keuze voor iedereen die tijdens de Sinterklaasperiode zoekt naar een lekker én duurzaam alternatief. Voor in de schoentjes of om helemaal zelf op te eten.

Hier verkrijgbaar

De chocoladeletters van Hands Off My Chocolate zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Plus, Spar en via de website van het chocolademerk voor €2,99 per stuk. 

Seriously Dark – €2,99

Caramel Seasalt – €2,99

Lees ook: Hands Off My Chocolate lanceert vegan bites in 3 smaken

Wil je dit artikel/recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Hands Off My Chocolate