15 november 2021

Wij mogen 3 van deze heerlijke parfum-diffusers t.w.v. €100 weggeven

Een woonkamerparfum met een hint van je favoriete aperitief? Ja, het bestaat echt. Het Amsterdamse parfumlabel Abel Odor en gin-merk Tanqueray hebben een huisparfum gelanceerd met de subtiele geur van de iconische London Dry Gin. En het beste nieuws? Wij mogen drie van deze geuren weggeven. 

Elevating Room Scent

De parfum is ontstaan vanuit de gezamenlijke passie van Abel Odor en Tanqueray voor perfect gebalanceerde botanicals. Meesterparfumeur Isaac Sinclair creëerde een 100 procent natuurlijke, gebalanceerde blend van de vier belangrijkste botanicals van de gin: jeneverbes, engelwortel, koriander en zoethout. Met behulp van de beste etherische oliën ontwikkelde hij een moderne, verkwikkende geur met de vier hoofdingrediënten van Tanqueray’s London Dry Gin. Een fris parfum in een hoogwaardige flacon die ook nog eens je interieur verrijkt.

‘Geur is iets magisch’

“Geur is iets magisch, je gebruikt je zintuigen door terug te gaan naar herinneringen of emoties. Smaken hebben dat ook; reuk en smaak staan dan ook altijd met elkaar in verbinding. Zowel bij de smaak van Tanqueray als de geur van Abel Odor gaat het om de perfecte botanical blend“, zegt de meesterparfumeur. “De Elevating Room Scent is levendig en fris. Een beetje zoals de eerste slok van een perfect gemixte gin-tonic bij zonsondergang, op een terrasje in de buurt van het bos.” Klinkt goed! 

Geurprofiel

In de diffuser zijn de vier botanicals van Tanqueray gecombineerd op een rijke cederhouten ondertoon, gemaakt op een alcoholvrije basis. De jeneverbes, geteeld in de dichte bosgebieden van India, is het hoofdingrediënt in de geur. Met een houtachtige, balsamiconoot vormt dit een levendige basis die een onmiskenbare knipoog naar Tanqueray London Dry gin oplevert. Koriander geeft een kruidig aspect aan de geurcompositie, waar de engelwortel een aards en bloemig effect met zich meebrengt. Een subtiele hint van zoethout geeft diepte aan het geurprofiel. 

Win: 3x Elevating Room Scent

Ben jij enthousiast geworden over de Elevating Room Scent? Dan hebben we goed nieuws! Kookfans mag 3x de woonkamerparfum t.w.v. €100 van Abel Odor x Tanqueray weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken. 

De winactie loopt t/m 22 november. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van een prijswinnaar, dan vervalt de prijs.

De Elevating Room Scent is vanaf nu exclusief verkrijgbaar via DeBijenkorf.nl en AbelOdor.com voor €100. 

Ook lekker: Recept: Penne alla Gin

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Abel Odor x Tanqueray