Wij zijn nu al verslaafd aan de Crispy-bites!

Het supermarktschap is weer een paar parels van chocolaatjes rijker. Hands Off My Chocolate heeft namelijk drie nieuwe bites gelanceerd die ook nog eens lekker, duurzaam én vegan zijn. Maak kennis met de spiksplinternieuwe smaken: Peanut, Crispy en Popcorn. 

Vegan Bites

Vegan eten staat al lang niet meer bekend als saai en smaakloos. Hands Off My Chocolate weet daar alles van en heeft dan ook al meerdere vegan chocoladerepen op de markt gebracht. Het merk is nog lang niet klaar met vegan lekkernijen lanceren en heeft dan ook drie nieuwe bites uitgebracht: Peanut, Crispy en Popcorn.

Peanut, Crispy en Popcorn

De nieuwe vegan chocolade bites zijn op basis van rijstmelk gemaakt. Bovendien zijn ze palmolievrij en met eerlijke chocolade gemaakt. De Peanut-variant bestaat uit geroosterde pinda’s die met een romige laag vegan chocolade zijn bedekt. De Crispy bites hebben een luchtige en knapperige kern die wederom omhuld zijn met een laagje chocolade. De natuurlijke kleuren van deze snack zijn daarnaast afkomstig van onder andere biet en caroteen. De Popcorn bites bestaan dan weer uit zoute popcorn met een laagje chocolade. Wij beginnen spontaan te watertanden!

Nu verkrijgbaar

De drie vegan bites zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onder meer Albert Heijn of via de website van Hands Off My Chocolate. Welke wil jij als eerst proberen?

Crispy – €2,99

Hands Off My Chocolate

Peanut – €2,99

Popcorn – €2,99

Lees ook: Recept: popcorn met pindakaaskaramelsmaak

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron en beeld: Hands Off My Chocolate