Christel

Waar wacht je nog op?

Ben je nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je vriendin, vriend, man of vrouw? Of ben je juist op zoek naar een bijzondere lekkernij om indruk te maken op je gasten tijdens een kerstdiner? Zoek niet verder. Deze kerstkransen zijn niet alleen gemaakt van heerlijke chocolade, maar hebben een heel bijzondere vulling.

Wij bestellen alle drie maar meteen!

Kerstkrans van je dromen
Met veel succes bracht onder andere Bakkerij Oegema uit Dedemsvaart de Licor 43 chocoladeletter op de markt. Dit succes smaakte naar meer en daarom heeft deze bakkerij nu ook kerstkransen die gevuld zijn met een heerlijke alcoholische versnapering. De witte kerstkrans is gevuld met hopjes likeur, in de melkvariant zit Baileys en in de pure kerstkransjes vind je Licor 43. Wie denkt dat de kerstkransen klein zijn heeft het mis. De kerstkransen wegen per stuk zo’n 110 gram en zijn dus net zo zwaar als een chocoladeletter!

Gelukkig hoef je niet helemaal naar Dedemsvaart af te reizen om de kerstkransen te bemachtigen, want je kunt ze gewoon in de webshop van de bakkerij kopen. Voor nog geen 7 euro is een krans voor jou. Dat wordt snel bestellen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Bakkerij Oegema Dedemsvaart/Balkbrug