14 augustus 2018
Christel

Geen alcohol

Donald Trump is een geheelonthouder. Hoewel de president regelmatig een toast uitbrengt met champagne, drinkt hij dit niet op. De reden waarom Trump geen alcohol drinkt, is vanwege zijn broer Fred. Trump vertelde dat hij niet drinkt omdat zijn oudere broer alcoholist was. “Hij was een geweldige man, maar hij had een alcoholprobleem”, vertelde Trump in een interview. Op 43-jarige leeftijd overleed zijn broer. Doordat de president de ellende zag die zijn broer door de alcohol meemaakte, heeft hij nooit de behoefte gehad om te drinken.  

Pizza

Veel mensen zijn gek op pizza, zo ook Donald Trump. Hoewel, Donald Trump eet zijn ‘pizza’ op een bizarre manier. Zo liet hij in 2015 weten dat hij het beleg van de pizza afhaalt en alleen het beleg eet. “Ik schraap de toppings van de pizza af, ik eet het deeg nooit op”, liet hij aan US Magazine weten. Ook vertelde hij dat vanille-kersenijs zijn favoriete ijssmaak is en dat hij geen koffie en thee drinkt. Hij eet graag hamburgers en geniet ervan om thuis met zijn familie te eten. Voor zijn verjaardag maakt zijn zus altijd een Amerikaans gehaktbrood.

Cola light

Donald Trump drinkt dus geen thee of koffie, gedurende de dag drinkt water en cola light, zo weet The New York Times. De president zou gedurende de dag continu cola light drinken.

Geen ontbijt

Hoewel er wordt gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, slaat Donald Trump dat het liefst over. In een interview met Fox Nieuws deelt hij dat het ontbijt zijn minst favoriete maaltijd van de dag is. Als hij wel ontbijt, eet hij meestal bacon met eieren of kiest hij cornflakes.

Pagina 2/2

Lees ook: Zo ziet het dagmenu van koningin Elizabeth eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Mashed, Us Magazine, DailyStar, Telegraph | Beeld: videostill