14 augustus 2018

Hij houdt behoorlijk veel van fast food

Donald John Trump: vastgoedontwikkelaar, zakenman en de 45ste president van de Verenigde Staten. Of je het met hem eens bent of niet, je kunt er niet omheen dat het een interessante man is. Hoewel zijn uitspraken ons voornamelijk bezighouden, vinden we het ook boeiend om te weten wat zo’n man graag eet. We hebben een paar van zijn lievelingsgerechten voor je op een rijtje gezet.

Echt gezond is het niet te noemen…

McDonald’s

Net als een groot deel van de bevolking eet Donald Trump graag eens een burgertje van deze fastfood-keten. Begin 2016 onthulde de 72-jarige -tijdens een gesprek over fastfood ketens, dat hij graag de visburger van de McDonald’s eet. Hij noemde de burger echter de ‘Fish Delight’ en werd al snel door de McDonald’s kenner op de vingers getikt, want deze burger bestaat helemaal niet. De burger heet namelijk de Filet-O-Fish. Goed, is dat ook weer duidelijk. 

Kentucky Fried Chicken

Gezien meneer Trump de burger van McDonald’s wel kan waarderen, verbaast het ons niet dat hij het eten van KFC ook lekker vindt. Zo deelde Trump in 2016 een foto op Twitter waarop te zien was dat hij voor een weeshuis aan eten had van KFC. Dat Donald Trump van fast food houdt, moge duidelijk zijn. De president onthulde al eens dat hij graag naar ketens als McDonald’s en KFC gaat in plaats van naar een ‘gewoon’ restaurant, omdat deze ketens aan strenge hygiëne-eisen moeten voldoen. 

Steak

De president eet regelmatig een steak, hij vindt dit het lekkerst als de steak well-done is. Hoewel de meeste chefs het zonde vinden om de steak goed te doorbakken, eet Trump dit stukje vlees het liefst zo krokant mogelijk. Van een lekker stukje mals vlees is bijna geen sprake meer. De butler van Trump, Anthony Senecal, onthulde dat Trump zijn steak het liefst zo goed mogelijk doorbakken eet. Volgens de butler zou de steak van Trump zo goed doorbakken zijn dat het stukje vlees keihard was geworden.

Lees meer over de eetgewoontes van de president op de volgende pagina.

Pagina 1/2