15 september 2021
Jaimy Boer

Op naar Aldi!

Zoek jij nog naar het perfecte toetje of een smakelijke snack? Dan moet je nu in sneltreinvaart naar Aldi toegaan. In de weekactie van 13 september tot 19 september vind je namelijk Baileys lavacakejes. Dat is toch een goddelijke combinatie? Wij vertellen je alles erover. 

Baileys lavacakejes

Baileys likeur is een product dat ontzettend goed samengaat met chocolade. Van een Baileys cheesecake tot een Maltesers-Baileys-fudge: wij zijn fan van deze combinaties! Onze stoutste dromen werden daarom ook werkelijkheid toen Aldi met de nieuwste actie van deze week kwam: Baileys lavacakejes. In plaats van chocolade, bestaat de lava nu uit een romige Baileys-vulling die exact smaakt als de bekende likeur. Fijne bijkomstigheid: de cakejes hoeven maar tien minuten in de oven. Ideaal voor wanneer je zoete cravings hebt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Foodlover (@food_review2018)

Op naar de Aldi

Wil jij jouw vork in deze verrukkelijke cakejes zetten, dan moet je snel zijn. De lavacakejes zijn namelijk alleen deze week te koop en OP=OP. Deze goddelijke cakejes zijn niet alleen lief voor de portemonnee – ze kosten €2,- per twee stuks – maar je kunt ze ook een tijdje in de vriezer bewaren. Je vindt de lekkernijen namelijk in het vriesschap. Maar wij vragen ons af hoelang je ervan af kunt blijven…

 

Ook lekker: Maltesers-Baileys-fudge met slechts vijf ingrediënten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Aldi, Favorflav | Beeld: Unsplash, Jennifer Schmidt