De romige drank die je in al je herfstrecepten wilt gebruiken

Appeltaart en de herfst, die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De combinatie van warme appel, kaneel en een toef slagroom smaakt immers nóg lekkerder als je eerst wind en regen hebt getrotseerd. Baileys snapt ‘t en komt dit najaar met een speciale appeltaart-editie van hun beroemde sterke drank. 

Speciale herfsteditie

De ‘hartverwarmende, nostalgische smaak’ van appeltaart heeft Baileys willen overbrengen in hun nieuwe herfstvariant, zo laten ze weten op hun website. Zoals we gewend zijn van Baileys is de drank gemengd met Ierse room. Deze appeltaart-editie kun je dus gebruiken om je cappuccino of warme chocolademelk nóg romiger te maken en een herfstige twist te geven. Daar zeggen we geen nee tegen…

Gebruiken in recepten

Niet alleen in andere dranken, ook in recepten kun je de appeltaart-Baileys gebruiken. Schenk hem bijvoorbeeld over je zelfgebakken appeltaart met bol vanille-ijs. Of gebruik ‘m in plaats van de gewone Baileys in onze recepten voor gevulde pannenkoeken, romige mini-cheesecakes of tiramisu. Ga jij deze speciale editie proberen? De appeltaart-Baileys is vanaf deze week beschikbaar bij de slijterij.

 

Lees ook: Recept – appeltaart wentelteefjes

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Favorflav, Baileys | Beeld: Unsplash