Sabine

Witte chocolade, melkchocolade én pure chocolade in een hapje

Heb je weleens een trifle gehad? Van oorsprong is het een Engels nagerecht dat bestaat uit meerdere lagen in een glazen kom. Maar ook de Brazilianen hebben een eigen versie op de trifle. Deze verrukkelijke chocoladetrifle bestaat uit witte, pure én melkchocolade. Heerlijk!

Dit heb je nodig voor het melk chocolademengsel:

  • 200 milliliter gecondenseerde melk
  • 300 milliliter melk
  • 2 eetlepels maizena
  • 120 milliliter slagroom
  • 100 gram melk chocolade

Dit heb je nodig voor het witte chocolademengsel:

  • 200 milliliter gecondenseerde melk
  • 300 milliliter melk
  • 2 eetlepels maizena
  • 120 milliliter slagroom
  • 100 gram witte chocolade

Dit heb je nodig voor het samenstellen van de chocoladetrifle: 

  • 240 milliliter melk
  • 1 rol digestieve koekjes
    240 milliliter slagroom
  • 140 gram pure chocolade
  • geraspte chocolade (optioneel)

Lees op de tweede pagina hoe je het maakt.


Pagina 1/2