Fabiën

Er is dus een speciale manier om de pot goed leeg te maken

Nutella is misschien wel een van de meest geliefde soorten broodbeleg ter wereld. En niet alleen op je bammetje smaakt het hemels, ook kun je er heerlijke zoete snacks mee maken zoals Nutella fudge brownies. Maar wist jij eigenlijk dat we de chocoladepasta al jarenlang verkeerd eten?

Schrapen

Je hebt waarschijnlijk vast wel eens lopen struggelen met een bijna lege Nutella-pot. Met een mes of lepel probeer je het allerlaatste beetje uit de pot te schrapen – met waarschijnlijk een hoop frustraties tot gevolg. Echter blijkt nu dat dit helemaal niet de juiste manier is om een Nutella-pot helemaal leeg te krijgen. Volgens een gebruiker op Reddit is er namelijk een speciaal trucje voor.

Trucje

En we kunnen je garanderen dat dit trucje je heel wat frustraties en vieze handen zal gaan besparen. Let goed op: “Mijn vriendin heeft me dit geleerd. Ik kon het eerst niet geloven, maar het werkt iedere keer weer. Als je alleen pasta uit het midden van een Nutella-pot schept, zal het spul dat aan de randen geplakt zit naar beneden trekken. De zijkanten zullen een dag later perfect schoon zijn”, aldus de Reddit-gebruiker. Uhm.. Waarom komen we hier nu pas achter?

Lees ook: TikTok-hack: zo haal je heel makkelijk een eierschaal uit je beslag

Bron: Tagmag | Beeld: Unsplash @jonathankemper