30 min.
9 pers.

Voor de snelle zoete trek

Soms hebben we van die buien waarin we ineens enorm zin hebben in iets zoets. Koekjes, snoepjes of taart: we willen het en wel meteen! Maar wat nu als je geen zoete lekkernijen meer in huis hebt? Geen zorgen, want wij hebben een recept voor je dat je zoete trek stilt én dat je maakt met maar drie ingrediënten. Deze Nutella fudge brownies zijn alles wat je hartje begeert. Aan de slag!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de Nutella fudge brownies:

  • Vet een vierkant bakblik in met gesmolten boter en bekleed daarna met bakpapier.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Neem een kom en mix hierin de Nutella en eieren tot een glad mengsel.
  • Voeg in porties de bloem hieraan toe, terwijl je tussendoor goed blijft roeren. Het beslag wordt vrij dik.
  • Giet het beslag in de bakvorm en verdeel het mengsel met een spatel egaal over het blik.
  • Bak de brownie 25 minuten in de oven en controleer daarna met een satéprikker of hij gaar is.
  • Laat de brownie 15 minuten afkoelen en snijd hem vervolgens in gelijke, vierkante stukken.
  • Serveer de brownies bij voorkeur warm. Geniet ervan!

Lees ook: Recept: smeuïge brownies met Maltesers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Spice Bangla | Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • 400 gram Nutella
  • 2 eieren
  • 60 gram bloem