Nooit meer last van keuzestress in de supermarkt

Sta je vaak watertandend voor het Tony’s Chocolonely-schap in de supermarkt? Logisch. Deze chocoladerepen staan bij menig chocoladeliefhebber bekend als ‘crème de la crème’ en vooral door de hoeveelheid smaken slaat de twijfel toe. Ga je voor karamel zeezout? Melk amandel kletskop? Melk nougat? Help. Voor de twijfelaars onder ons bedacht Tony’s een oplossing namelijk: Tony’s Chocolonely Unlimiteds.

Zo krijg je een op maat gemaakte reep.

Nooit meer twijfelen

Tony’s Chocolonely Unlimiteds houdt in: je eigen samengestelde reep. Op de website van Tony’s Chocolonely heb je de mogelijkheid je eigen reep te ‘customizen’. Je kiest uit alle mogelijke smaken én kan er twee in één reep laten mixen. En dat is niet alles, je kiest de toppings ook helemaal zelf uit. Als kers op de taart kies je ook nog een leuke wikkel uit en voilà. Je reep is klaar.

Veel keuze

Benieuwd naar de toppings? Je kunt kiezen uit: biscuit, toffee, kletskop, noga, kaneelsuiker, kokos, framboos, amandel, speculaas, pretzel, karamel, discodip, knettersuiker, roze en blauwe muisjes, zeezout, ananas en koffiecrunch. Per reep kies je drie toppings, dus wellicht is het een idee om er niet één maar vijf te bestellen.

Delen maar

Op de wikkel kan je een persoonlijke tekst laten afdrukken, dus als cadeautje is deze reep zeer geschikt. De repen worden daarnaast ook in twee delen geleverd. Tony’s Chocolonely heeft namelijk als achterliggende gedachte: sharing is caring. Je bestelt de reep op de website van Tony’s Chocolonely. Een customized-reep kost je 7,50 euro inclusief verzendkosten. Je krijgt ‘m dan in twee delen, met persoonlijke wikkel én in een papieren cadeautasje opgestuurd. Leuk!

Lees ook: Zo maak je knapperige kipstukjes zonder frituurpan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: &C | Beeld: Videostill YouTube Tony’s Chocolonely