Roos

Voortaan weet jij direct naar welke supermarkt je moet gaan

Ga jij een avond lekker niksen op de bank? Dan is een goeie snack wel op z’n plaats. Waar de een kiest voor een zak chips, gaan de echte zoetekauwen al gauw voor een zak chocopinda’s. Maar kies je dan voor M&M’s of het huismerk? En welk huismerk? Ondanks dat je het misschien niet verwacht, zitten er veel verschillen tussen deze zoete lekkernij. Geen zorgen, wij vertellen je de top 5 best geteste chocopinda’s!

De redactie van JAN-magazine testte vijf varianten.

5. AH chocopinda’s (0,92 euro)

Deze variant was volgens de testpersonen absoluut geen aanrader. De nasmaak van de chocopinda’s van de Albert Heijn werden omschreven als chemisch en té zoet. Het uiterlijk van deze pinda’s werkt ook niet mee, aangezien de kleuren een muffige uitstraling hebben. On to the next!

4. Choco time peanuts (1,69 euro)

De ‘Choco time peanuts’ koop je bij de Aldi. Het is een flinke zak (400 gram), maar echt blij word je er niet van. Uit de test bleek dat deze variant een chemische en gekke nasmaak bij zich droeg.

3. 1 de Beste (0,92 euro)

Deze variant koop je bij Dirk van den Broek. Met een stevige zoete smaak, lijken deze chocopinda’s volgens de testpersonen ietwat op Smarties. Hou je van een mierzoete snack? Dan ga je hier wel blij van worden.

2. Jumbo chocopinda’s (0,89 euro)

Hij is lekker krokant, ziet er goed uit en is een stuk minder duur. Deze variant maakt elke chocoliefhebber bijna net zo blij als de ‘echte’ variant. Op naar de Jumbo!

1. M&M’s (2,99 euro)

Hij kwam duidelijk op nummer één: de zak met ‘echte’ M&M’s. Ondanks dat er blind werd getest, was het iedereen meteen duidelijk dat het ging om het ‘echte’ merk.

Ook lekker: Zo maak je perfecte chocoladekoekjes in de Airfryer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: JAN | Beeld: Unsplash