Sanne

Nu weten we eindelijk hoe het hoort

Over sommige dingen raken we nooit uitgepraat. Zo kennen we allemaal de discussie of het friet of patat is. Maar ook over wat er (niet) in de koelkast hoort zijn de meningen vaak verdeeld. Zo gaat er al jaren een discussie rond of ketchup wel of niet in de koelkast moet. Heinz komt nu met het verlossende antwoord op die vraag. 

Discussie

Wat moet er wel en niet in de koelkast? De één legt alles erin, terwijl de ander veel selectiever is. Hoor je eieren bijvoorbeeld in de koelkast te bewaren? In de supermarkt liggen ze immers ook niet in het koelschap. Hetzelfde geldt voor sauzen, zoals mayonaise en ketchup. Daardoor is er een grote discussie ontstaan over de vraag waar je ketchup bewaart. De een zegt dat het niet in de koelkast hoort, de ander is overtuigd dat het wel moet.

Koelkast of niet

Heinz, een van de grootste ketchupproducenten, heeft nu het verlossende antwoord op deze levensvraag gedeeld op Twitter. Het merk geeft namelijk een heuse Heinz mini koelkast weg om je ketchupflessen in te bewaren. En je raadt het al, deze winactie wakkerde de discussie weer aan. Daarom reageert Heinz met duidelijke taal: “FYI: ketchup. goes. in. the. fridge!!!“. Oftewel: ja, ketchup moet inderdaad in de koelkast worden bewaard.

Meningen verdeeld

Hoewel de makers nu hebben gesproken – en het doen lijken alsof dit heel logisch is – zijn de meningen nog steeds verdeeld in de reacties. Veel mensen zijn het er nog steeds niet mee eens dat ketchup in de koelkast hoort. Tja, wij gokken dat dit een oneindige discussie is. Wij zetten onze sausje in vervolg in elk geval wél in de koelkast!

Lees ook: Wow! Dit is het geheime ingrediënt van de zoetzure saus van McDonald’s

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Twitter @heinzuk, Favorflav | Beeld: Pexels