Rowan Hattu

Goed om te weten voor de volgende keer dus!

Wist je dat je bij de McDonald’s met een simpele hack kan zorgen voor altijd vers, warm en krokant eten? Het enige wat je ervoor nodig hebt is het bonnetje van je bestelling. Hoe dit kan? Wij leggen het je haarfijn uit.

Slappe friet

Niks irritanter dan de hele dag uitkijken naar je warme, knapperige McDonald’s-frietjes en er dan achter komen dat ze slap en koud zijn. Bummer. Gelukkig is er een oud-medewerker opgedoken die maar al te graag deelt hoe je ervoor zorgt dat je altijd verse friet hebt en de bon heeft daar alles mee te maken.

Bonnetje

Vrijwel niemand vraagt om het bonnetje, want: waarom zou je? Nou, het wordt hoogst tijd dat je dat wel gaat doen. Dat doen mysteryshoppers namelijk ook. Mysteryshoppers kunnen op die manier hun maaltijd declareren bij hun baas. Als iemand om een bonnetje vraagt, houden medewerkers er altijd rekening mee dat diegene een mysteryshopper zou kunnen zijn. Ze zullen je daarom voorzien van verse frietjes en je zo snel mogelijk helpen.

Vraag jij om een bonnetje, dan krijg je volgens de oud-medewerker diezelfde special treatment, omdat je zomaar een mysteryshopper zou kunnen zijn. Handig!

Lees ook: Recept: deze pittige kaasballetjes moet je proberen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Happy in Shape, Kookfans archief | Beeld: Pixabay